Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Den som skal våkne" by Øystein Tranås Kristiansen " Book PDF Kindle ePub Free

Den som skal våkne

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Den som skal våkne
  • Author : Øystein Tranås Kristiansen
  • Release Date : January 30, 2012
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 2676 KB

Description

Bronsealder ... 

Amar er født til huset Kaysit. De kaller det slangens hus. Bare en mann står i veien for arven hans. Hundari, den verste slåsskjempen som noensinne har vandret ned fra fjellene. I forsøket på å overvinne sin læremester, og slik bli erklært som voksen, må Amar ha hjelp. Fra sin venn Nanniya, som har sin egen politiske agenda. Fra Mahdi, en gammel mann som liker unge gutter litt for godt. Fra sin lillebror Shulgi, som er lojal fremfor alle. Og fra sin mor, som elsker ham så mye at hun vil sluke ham. Det sies at verden står stille når slangen slår til. 

Øystein Tranås Kristiansen (født 1981) er utdannet historiker og bibliotekar. Han har også gått på forfatterstudiet i Tromsø.

Skrivekarrieren hans strekker seg over åtte år. Gamle myter, kunst og filosofi er blant hans store interesser. Forfatteren har levd et noe uvanlig liv med betydelige velsignelser, men også vold, savn og nedrigheter. Han har vært i dypene og kommet opp sterkere enn noensinne. Øystein har markert seg som en litteraturens maverick som ofte går imot den populære konsensus. Den som skal våkne kan betraktes som et brudd med moderne romanstil og er beslektet med det gamle eposet. Dette er hans første bok."


Books Free Download "Den som skal våkne" PDF ePub Kindle